NIEUWE LOCATIE IN BEELD

De Rijp is een groot debacle gebleken, daar wil ik ook geen woorden meer aan wijden. Gelukkkig kunnen we nu naar buiten treden met de boodschap dat er mogelijkheden aanwezig zijn in het pitoreske Oostzaan, onder de rook van Amsterdam.

Daar kan het museum deel gaan uitmaken van toeristische plannen die in ontwikkeling zijn in samenhang met recreatiegebied Het Twiske bij de sporthal aldaar. Een aantal gesprekken daartoe hebben al plaats gevonden. Blijf de website bezoeken voor actuele vorderingen.

Dit plan bestaat o.a. uit: Het museum met de breedste collectie van Nederland - Mogelijkheid tot (elektr.) fietsverhuur/mountainbikes om zo Het Twiske in te kunnen fietsen - Experience - DHZ onderhoud aan racefets en mountainbike - Technische workshops - Vermogen metingen middels Wattbike - Mogelijkheid om demo fietsen te testen - Organisatie (vintage-) fietstochten - Vintage artikelen en markten.                       

Daarnaast kunnen we ons verheugen in een groot aantal (oud-) renners/sters die als ambassadeur willen fungeren en ons op die wijze steunen. We zijn daar zeer content mee, evenals het feit dat Rini Wagtmans bereid was om als beschermheer op te willen treden. De volgende renners/sters zijn onze ambassadeurs:

Mieke Havik

Gré Tijmes

Nita van Vliet

Vera Koedooder

Jeroen Blijlevens

Erik Dekker

Jan Derksen

Bart van Est

Sjaak de Goede

Dick Groeneweg

Rob Harmeling

Yoeri Havik

Mathieu Hermans

Piet van Heusden

Aad van den Hoek

Ko Hoogendoorn

Reinier Honig

Jan van der Horst

Ben Janbroers

Gert Jakobs

Piet van Katwijk

Servais Knaven

Gerard Koel

Hans Langerijs

Harrie Lavreijsen

Rik Moorman

Henny Marinus

Theo Okhuijzen

Pierre Raas

Rob Ruigh

Theo Smit

Ab Sluis

Cor Schuuring

Ger Slot

Leo van Vliet

Johan van der Velden

Ad Wijnands

Comité Wielerronde van Oostzaan.