LOCATIE, zal de derde keer scheepsrecht zijn?

Na het debacle in De Rijp, is op lange leste ook Oostzaan definitief uit beeld verdwenen.  Mede door een aantal 'bijzondere' gebeurtenissen is het niet gelukt. Heel jammer ook voor de man wie de bedenker van het plan was, die ziet nu alles ook in duigen vallen, omdat het wielersport museum een essentieel onderdeel was van zijn totale plan was. Wij van het wielersport museum 'liften' slechts mee, het was geenszins ons plan!

Maar aanhouders winnen zeggen ze dus we blijven doorknokken. Er is al geruime tijd beweging in het project door o.a. de samenwerking met wat oud-Profs. Dat moet gestalte krijgen in Noord-Brabant, maar de corona gooide roet in het eten. En niet zo'n klein beetje ook! De plannen zijn klaar en de realisatie is zo goed als zeker. Toch zal het mogelijk nog een jaar kunnen duren (medio 2022) voordat de uitwerking daar is! Het geduld word danig op de proef gesteld...  

Gelukkig kunnen we ons blijven verheugen in een groot aantal (oud-) renners/sters die als ambassadeur willen fungeren en ons op die wijze steunen. We zijn daar zeer content mee. De volgende renners/sters zijn onze ambassadeurs:

Mieke Havik

Gré Tijmes

Nita van Vliet

Vera Koedooder

Jeroen Blijlevens

Erik Dekker

Jan Derksen

Bart van Est

Sjaak de Goede

Dick Groeneweg

Rob Harmeling

Yoeri Havik

Mathieu Hermans

Piet van Heusden

Aad van den Hoek

Ko Hoogendoorn

Reinier Honig

Jan van der Horst

Ben Janbroers

Gert Jakobs

Piet van Katwijk

Servais Knaven

Gerard Koel

Hans Langerijs

Harrie Lavreijsen

Rik Moorman

Theo Okhuijzen

Pierre Raas

Rob Ruigh

Ab Sluis

Cor Schuuring

Leo van Vliet

Johan van der Velde

Ad Wijnands

Comité Wielerronde van Oostzaan.