• Betreft een voorbeeld, origineel kan nog veranderen van uiterlijk. Op achterzijde is ruimte voor een sponsor!

"Vriend van het Nationaal Wielersport Museum"...

Onder deze noemer zal de nieuw opgerichte stichting 'De Grote Molen' binnenkort acties op touw zetten om Vrienden (donateurs) aan te trekken. Logo staat voor een molen (verwijzing naar de regio Zaanstreek) met i.p.v. wieken een groot blad (een grote molen draaien in wielerkringen).

Ook zal de nieuwe stichting fondsen gaan werven en beheren ter ondersteuning van de al bestaande Stichting Nationaal Wielesport Museum.

www.degrotemolen.123website.nl

Er is vergunning aangevraag  bij de kansspelautoriteit om in de periode tusen 15 juni en 15 december 2018 een loterij te mogen organiseren.

Er zullen twee soorten loten verkocht gaan worden, de zgn FietsPlanPas.

Deze loten zullen, na opening van het museum, automatisch dienst gaan doen als gratis toegangsbewijs voor de op de pas vermelde periode van 1 of 3 jaar.

(zie foto's - dit zijn voorbeelden)