• Toegangspasje.

• Het plan als schets.

"Vriend van het Nationaal Wielersport Museum"...

Onder deze noemer zal de nieuw opgerichte stichting 'De Grote Molen' binnenkort acties op touw zetten om Vrienden (donateurs) aan te trekken. Logo staat voor een molen (verwijzing naar de regio Zaanstreek) met i.p.v. wieken een groot blad (een grote molen draaien in wielerkringen).

Ook zal de nieuwe stichting fondsen gaan werven en beheren ter ondersteuning van de al bestaande Stichting Nationaal Wielesport Museum.

www.degrotemolen.nl

Help ons een budget bijeen te krijgen! Dat is onontbeerlijk, voor de inrichting en aankleding van het museum. Wie ons NU wil STEUNEN en een

FietsFanPas koopt voor € 15,00

krijgt als het museum open gaat een jaar lang GRATIS toegang!

Ook kunt u donaties doen naar eigen vermogen en wel via

www.doneeractie.nl

Ga naar die site, zoek op 'wielersport museum' en doneer wat u wilt, elk bedrag zijn we bijzonder blij mee, elke euro is er eentje! Desgewenst kan u hier ook anoniem doneren.